Kapros uborkasaláta

kedd, július 10, 2018




😊 KAPROS UBORKASALÁTA   

Legjobb június végén, július elején készíteni, mert akkor frissebb az uborka és van zöld kapor is.  Ma július 10-e, és nem kaptam friss kaport a piacon, azt mondták egyre ritkább...


Hozzávalók:

6 db közepes kerti uborka

Öntet:

1/2 citrom leve
1 nagy cikk fokhagyma összezúzva
1 ek olaj
1/2 kk só
1 csokor friss kapor (nekem most csak szárított volt..)


Elkészítése:

Az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk.

Az öntet hozzávalóit egy kis befőttesüvegben jól összerázzuk, ráöntjük az uborkára, jól összevegyítjük, azonnal fogyasztható.











Ha tetszett kérlek oszd meg :)

You Might Also Like

0 comments

A legnépszerűbb bejegyzések

Kövess a Facebook-on

Flickr Images